Overskrift

Hei

Jeg er en aktiv samler av Norske og Tyske gjenstander fra 2 vk samt eldre Norsk + alt annet som faller i smak.  Det jeg ikke beholder selger eller bytter jeg viderer.  Selger vidrer med info jeg har, eller har fått om gjenstandene. Lengre og lengre mellom hvert bomkjøp ang orginalitet etc. Men aldri noe problem å returnere om det jeg har oppgitt av info ikke stemmer eller er feil. (men setter 3 mnd som grense for retur.

Det jeg selger er priser jeg mener er riktig og tar tillegg for frakt som jeg runder opp til rundt tall. Forskudds betaling eller etter avtale. Ingen problemer bare vi holder kontakten rundt det.

Kan være inntressert i bytte også,  her er målet at begge parter skal være fornøyde.

Jeg liker hobbyen min og ønsker at også du skal ha glede av din:-)

Prøver dette en perioder og ser om det er noe respons, jeg legger ut nye ting opp til flere ganger i uka, ønsker kontakt via mail catokri@broadpark.no. da jeg ikke er tilgjennglig på tlf på dagtid. 

PS jeg samler gjenstander fra denne perioden av historisk inntresse og ingen annen grunn.

samler selv på patroner og finner du noe  under det så send kopi av våpenkort/samlekort og eller jegeravgift før kjøp.

Så er det ting/gjenstander du ikke liker så bruk det lille krysset øverst til høyre:-).

Forbehold ang. at ting kan ha blitt solgt før jeg rekker å ta av siden.

Reduserer omfanget i samlinga så det er mye som blir lagt ut  frem til jeg er mer ajour, en del gjenstander er for samlekammerater også men det fordyrer ikke noe, sender samlet uansett. 

  Hilsen cato  

Overskrift, f.eks. Siste nytt

22. sep, 2022

Kommentarer

Del denne siden